GRANDES FRASES

“Lo que hacemos por nosotros mismos muere con nosotros. Lo que hacemos por los demás y por el mundo permanece y es inmortal. Albert Pine

24 de febrero de 2011

I Concurs Fotogràfic



Apreciats companys,

Demà comença el primer Concurs Fotogràfic organitzat per l'Associació d'Estudiants d'Odontologia de Catalunya, i com és normal el tema del concurs serà la nostra futura professió i la nostra actual dedicació: l'Odontologia!

Per motivar el personal hem pensat que el millor premi que podem oferir és un regal en metàl·lic de 100 pel primer classificat i un premi de 50  pel segon. Les fotos que entrin en concurs també optaran a ser portada de la revista d'ANEO que es distribueix a totes del facultats d'Odontologia d'España. També podreu veure les vostres fotografies exposades a la Clínica Odonotològica o al panell de l'Associació (encara per determinar).

Les fotos les podeu enviar per correu electrònic a l'adreça de l'Associació (ouaeoc@gmail.com) fins el dia 28 de Març. Per formalitzar la participació haureu d'entregar la inscripció i 2 (ja informarem per mail amb més detalls als interessats), i el dia 31 de Març es presentarà el guanyador/a que serà escollit per un jurat format per alumnes.

Sort!!

No hay comentarios: