GRANDES FRASES

“Lo que hacemos por nosotros mismos muere con nosotros. Lo que hacemos por los demás y por el mundo permanece y es inmortal. Albert Pine

14 de noviembre de 2011

Funcionament de del Servei Català de Salut durant la vaga del sindicat de Metges de Catalunya.

 De de l'associació d'estudiants d'odontologia de Catalunya us informem que davant de la convocatòria de vaga del sindicat de Metges de Catalunya des del dia 15 de novembre a les 8.00 hores fins dijous 17 de novembre a les 8.00 hores, el Servei Català de la Salut (CatSalut) ha informat als usuaris dels aspectes següents:

  • L’Ordre de serveis mínims, garanteix el funcionament normal dels serveis d’urgències a l’atenció primària, als centres extrahospitalaris i als hospitals, així com al transport sanitari urgent. Alhora, també queden garantits els tractaments de radioteràpia i quimioteràpia i l’activitat quirúrgica inajornable.
  • Pel que fa a l’atenció no urgent o ajornable, l’activitat sanitària que es pot veure afectada per la vaga inclou les visites a medicina de família o especialitats i les operacions no urgents. Tot i així, els professionals sanitaris i els equips directius dels centres estan fent el possible per minimitzar l’impacte.
  • Malgrat que els centres sanitaris tenen l’obligació de comunicar qualsevol canvi de dia i/o hora als usuaris afectats, des del Departament de Salut es recomana als ciutadans que tinguin algun tipus d’activitat sanitària programada per als dies 16 i 17 de novembre que truquin al centre corresponent per confirmar si la seva visita s’ha reprogramat. En cas de dubte, poden demanar informació al número de telèfon de Sanitat Respon, 902 111 444.
Us traspasem aquesta informació per tal que tots els estudiants feu partíceps a les vostres famílies de la situació en que es troba la sanitat catalana i del descontent dels seus profesionals. 

No hay comentarios: