GRANDES FRASES

“Lo que hacemos por nosotros mismos muere con nosotros. Lo que hacemos por los demás y por el mundo permanece y es inmortal. Albert Pine

18 de abril de 2012

MANIFEST DEL DIA DEL CAMPUS de Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge de la UB en lluita.

18 d'abril de 2012, COMPARTIT ENTRE PDI, ESTUDIANTS I PAS:

Bon dia a tots, avui és el dia del Campus, del nostre Campus. 

Avui és un dia d’esbarjo, de joia, per gaudir de les activitats que amb il·lusió s’han organitzat entre tots els col·lectius que formem la Comunitat Universitària.

Dins d’aquest dia hem d’aprofitar uns moments per reflexionar sobre la difícil situació de la Universitat en el context de retallades dels serveis públics. Com sabeu el ministre d’educació demà anunciarà més retallades per la Universitat.

Pensem que no ens podem quedar impassibles en les nostres aules, els nostres llocs de treball, en els nostres despatxos, en els nostres laboratoris... 

Davant de l’atac als drets a l’educació i a la salut (drets que són els ciments indispensables per una societat lliure i igualitària) tenim l’obligació moral de manifestar la nostra radical oposició. 

Amb aquesta motivació un grup de persones d’aquest Campus ens manifestem cada dimecres de 13:30 a 13:45 h. a la porta d’accés. 

Per això demanem el vostre recolzament i us convidem a unir-vos a aquest acte reivindicatiu tots plegats: estudiants, professors, personal d’administració, associacions d’estudiants i sindicats. 

També us animem a donar difusió d’aquesta acció per seguir creixent i sumar forces, de forma que aquest acte, que va començar aquí de forma espontània, sigui un crit unànime contra la reforma laboral, les retallades, la privatització dels serveis públics i l’anunciada reforma del codi penal.

L’objectiu és clar: que la nostra veu que ja es fa sentir es contagií a tots els Campus de la nostra Universitat. I, almenys, aconseguir una fita: expressar a la societat la nostra preocupació i enuig per la difícil situació en que ens trobem, així com també amb algunes de les mesures que s’estan aplicant per afrontar-la i que afecten de ple a la continuïtat i supervivència de la universitat pública.

Es imprescindible que treballem conjuntament per aconseguir una societat justa i solidaria on no hi hagi espai per l’avarícia ni la cobdícia. No pot ésser que visquem sota les ordres del poder financer. 

El futur és responsabilitat de tots nosaltres.

Us esperem els dimecres

Gràcies per la vostra atenció.

No hay comentarios: