GRANDES FRASES

“Lo que hacemos por nosotros mismos muere con nosotros. Lo que hacemos por los demás y por el mundo permanece y es inmortal. Albert Pine

28 de marzo de 2011

I Concurs Fotogràfic


Apreciats companys,

S'amplia el període d'entrega de fotografies per participar al primer concurs fotogràfic que organitza l'Associació d'Estudiants d'Odontologia.
Recordeu que per motivar el personal hem pensat que el millor premi que podem oferir és un regal en metàl·lic de 100 € pel primer classificat i un premi de 50 € pel segon.
Les fotos que entrin en concurs també optaran a ser portada de la revista d'ANEO que es distribueix a totes del facultats d'Odontologia d'Espanya. També podreu veure les vostres fotografies exposades a la Clínica Odontològica o al panell de l'Associació (encara per determinar).

Les fotos les podeu enviar per correu electrònic a l'adreça de l'Associació (ouaeoc@gmail.com) fins el dia 28 d'Abril. Per formalitzar la participació haureu d'entregar la inscripció i 2€ (ja informarem per mail amb més detalls als interessats), i la primera setmana de Maig es presentarà el guanyador/a que serà escollit per un jurat format per alumnes.
Sort!!

No hay comentarios: